"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

    Το νέο γρήγορο μικρό της Volkswagen μπορεί να γίνει ακόμη ταχύτερο, καθώς έχει όλες τις βάσεις για μια αντίστοιχη έκδοση.   

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Volkswagen θα λανσάρει το Polo με μια ισχυρότερη έκδοση R, όμως πλέον μοιάζει σαν να υλοποιείται το σχέδιο. 

    Η σημερινή έκδοση GTI εφοδιάζεται με ένα μοτέρ 2.0 λίτρων βενζίνης που αποδίδει 200 ίππους και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο γερμανικό supermini, όμως τόσο ο κινητήρας, όσο και το πλαίσιο μπορούν να διαχειριστούν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, ειδικά με τις κατάλληλες τροποποιήσεις που θα γίνουν στο αυτοκίνητο. 

    Δεν αποκλείεται η πιθανή νέα έκδοση να είναι και τετρακίνητη! Αν το τελευταίο γίνει πραγματικότητα, τότε θα μιλάμε για το... απόλυτο Volkswagen Polo που έχουμε γνωρίσει έως και σήμερα. Ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο, όμως οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες από ποτέ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάκληση Volkswagen Amarok στην Ελλάδα

    H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στη

Τίτλοι τέλους για το VW Scirocco

    Ενός λεπτού σιγή για το σπορ κουπέ από το Wolfsburg, καθώς η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το Scirocco έχει αποσυρθεί.

Κυρώσεις από την VW για τις δοκιμές ρύπων σε ανθρώπους και πιθήκους

    Η διεύθυνση της Volkswagen υπόσχεται την επιβολή εσωτερικών κυρώσεων κατά εκείνων που επέτρεψαν την πραγματοποίηση δοκιμών