Θα... σπάσει τα κοντέρ στο Νίρμπουργκρινγκ το Project One;

Θα... σπάσει τα κοντέρ στο Νίρμπουργκρινγκ το Project One;

Θα... σπάσει τα κοντέρ στο Νίρμπουργκρινγκ το Project One;

    Το Project One ετοιμάζει η Mercedes-AMG και θεωρείται πως θα... σπάσει τα κοντέρ στο Νίρμπουργκρινγκ και θα είναι πιο γρήγορη ακόμα και από την Huracan Performante.

    Το πρώτο της υβριδικό hypercar ετοιμάζει η Mercedes-AMG και αυτό θα είναι το Project One. Η γερμανική μάρκα θα το αποκαλύψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αυτό θεωρείται ότι θα... σπάσει τα κοντέρ στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου γίνονται ως συνήθως οι δοκιμές των εταιρειών κατασκευής αυτοκινήτου.

    Μάλιστα, το αφεντικό της μάρκας, Τομπίας Μόερς, είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ την Huracan Performante και πιο συγκεκριμένα πως θα γράψει 6:11.13! Πώς είπατε; Η Performante σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 6:57.00 και ένας τέτοιος χρόνος θεωρείται... εξωπραγματικός!

    Το ίδιο αναμένεται να είναι και το Project One, που μάλλον θα μας... τρελάνει με τις επιδόσεις του. Μάλιστα, ο Μόερς θεωρεί ότι θα είναι ένα μονοθέσιο της Formula1 για τον δρόμο. 

    Είναι ο πιο αποδοτικός κινητήρας εσωτερικής καύσης, είναι πάνω από 40% η θερμική απόδοση του κινητήρα στη Formula1.

    Εκεί είναι 47%, για το Project One είναι στο 41%. Είναι πολύ παραπάνω από κάθε άλλον σημερινό κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα συνδυάζεις αυτά με τους ηλεκτρικούς κινητήρες; Εύκολο,

είπε ο Μόερς. Βέβαια, ακόμα βρισκόμαστε στα λόγια και μένει δούμε αν όλα αυτά θα ισχύσουν και στην πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κάνει μια Mercedes στη θάλασσα;

    Μα τι άλλο φυσικά από το να προσφέρει τις αξίες της γερμανικής φίρμας σε όσους δεν θέλουν να τις αφήνουν στην ξηρά,

Drift Mode στην επόμενη Mercedes-AMG E63.

    Μέχρι... προχτές χρειαζόταν ένα καλό πισωκίνητο, δύο έμπειρα χέρια και το ESP στο off για να πλαγιολισθήσεις. Τώρα...

Gay Αυτοκίνητο του 2018 είναι το…

    H Mercedes E-Class Coupe είναι το φετινό ευρωπαϊκό Gay αυτοκίνητο της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Γαλλική ομοφυλοφιλική κοιν