Το 2018 ξεκινά η παραγωγή της BMW 8-Series

Το 2018 ξεκινά η παραγωγή της BMW 8-Series

Το 2018 ξεκινά η παραγωγή της BMW 8-Series

    To υπέροχο concept που είδαμε την περασμένη άνοιξη βρίσκεται ήδη στο τελικό της εξέλιξης, με τη βαυαρική φίρμα να προετοιμάζει το έδαφος για την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής. 

    Όπως έγινε γνωστό, η BMW θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την ολοκαίνουργια 8 Series, στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2018. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η κατασκευή του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο του Dingolfing στη Γερμανία, με το λανσάρισμα να ακολουθεί λίγους μήνες αργότερα. 

    Η 8 Series έχει χαρακτηριστεί από την εταιρεία ως ένα ονειρικό τετράτροχο, ένα σπορ πολυτελές coupe με συναρπαστική σχεδίαση, απαράμιλλης αισθητικής καμπίνα και πρωτοποριακές τεχνολογίες. 

    Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τις Σειρές 5 και 7, έχοντας κοινά μηχανικά μέρη και κινητήρες. Θα είναι διαθέσιμο ως Coupe, Gran Coupe και Cabrio, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των εκλεκτών πελατών.

    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ιταλός επιχειρηματίας καίει για ακόμη μια φορά ένα μοντέλο της BMW

    Για τέταρτη φορά, ο Pourmohseni Hadi, o Ιταλός επιχειρηματίας Ιρακινής καταγωγής κατέστρεψε ένα αυτοκίνητό του.

BMW M4 CS το έπαθλο για τον καλύτερο αναβάτη του MotoGP

    Αυτή την υπέροχη BMW M4 CS θα πάρει ως έπαθλο ο αναβάτης των Moto GP, που στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχει τις περισσότε

Και με μηχανικό κιβώτιο η νέα BMW M3

    Παρότι οι μέχρι έως και σήμερα φήμες ήθελαν την νέα BMW M3 να προσφέρεται μονάχα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, νέες αναφορ